Empreses i Institucions que fan possible el nostre projecte escolar "Menja sa, cuina de Mercat"

Happy Agua

La col·laboració de Happy Agua, ens ajuda dia adia a que els nostres infants beguin aigua 100% saludable i segura així com el fet de fomentar l'eliminació d'envasos plàstics per a fer un món més sostenible.

Mercabarna

El mercat central més important d'Europa i més proper a la nostra Aula Gastronòmica, ens facilita poder cuinar amb els millors productes de temporada i de proximitat, que són la base dels nostres tallers de cuina.

Mercadona

Especialistes en productes per a celíacs. Això ens permet fer tallers de cuina específics per a tot tipus d'intoleràncies alimentàries.

Fundació Canpedró

La Fundació Canpedró és el receptor dels productes cuinats a la nostra Aula Gastronòmica, dirigits específicament al seu menjador social, que treballa per a la integració sòcio-laboral dels usuaris desfavorits oferint-los un contracte laboral.

Mercats de Barcelona

En la construcció de les instal·lacions de la cuina de l'Aula Gastronòmica del Mercat de Sants, han fet possible el nostre projecte "Menja sa, cuina de mercat", destinat a les escoles del barri.

Cotxeres - Casinet

En col·laboració amb el nostre mercat, aquesta entitat realitza cursos i tallers de cuina per a adults, a la nostra Aula Gastronòmica.

Casal de Gent Gran - Cotxeres de Sants

Un cop per setmana, la gent gran cuina les receptes tradicionals de tota la vida, a la nostra Aula Gastronòmica.

©2022 Associació de Venedors del Mercat de Sants